Yrityksemme

Laatua tyytyväisyystakuulla!

Asiakkaalle tärkeintä on saada rahalleen vastinetta. Tuskin mikään on niin ärsyttävää kuin saada huonolaatuista palvelua. Työn lopputuloksen on oltava sellainen, että se kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Siksi annamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun osoituksena siitä, että otamme täyden vastuun palveluidemme laadusta.

Teemme erityisen paljon rakennusten loppusiivouksia ja tällöin asiakkaille laadun lisäksi todella merkitsevä kriteeri on aikataulussa pysyminen. Timanttisiivouksella luvatussa aikataulussa pysyminen on kaiken a ja o. Olemme eräänkin kerran tehneet hommia iltaa ja yötä myöten, kun asiakkaan siivouspyyntö on tullut lyhyellä varoitusajalla ja kohteen pitäisi olla valmis tiettyyn ajankohtaan mennessä.

Kun havaitsee epäkohtia, niiden korjaamiseen paras tapa on ottaa itse homma haltuun. On alettava tarjoamaan palveluita timantinkovalla asenteella asiakkaan tarpeet huomioiden ja pyrittävä aina parhaimpaan lopputulokseen. Se takaa asiakastyytyväisyyden, joka on minkä tahansa yrityksen kivijalka. Se mahdollistaa pitkäaikaiset asiakassuhteet, antaa motivaatiota työhön ja halun kehittyä yhä paremmaksi alan ammattilaiseksi.

Timanttisiivoojat Oulu Oy

Yrityksemme tarina

TimanttiSiivous  sai alkunsa vuonna 2013. Syksyllä 2017 vaihdoimme yhtiömuodon toiminimestä osakeyhtiöksi ja nimi muutettiin Timanttisiivoojat Oulu Oy:ksi (2859319-4).

Vastaamme työmme laadusta 100% tyytyväisyystakuulla. Työ on tehtävä kuin sen tekisi itselleen. Vain paras on riittävän hyvää!