Palvelut

Vain paras on
riittävän hyvää!

Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu lattianhoitokone, jolla varmistetaan paras mahdollinen työn jälki.

 

RAKENNUSSIIVOUS – OULU

Rakennus- ja loppusiivous

Rakennus- tai remonttityön jälkeisessä loppusiivouksessa siivoamme tilat muuttovalmiiseen kuntoon. Siivous suoritetaan kohteen tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti,  loppuun asti 100 % tyytyväisyystakuulla.

Rakennussiivous ja remonttisiivous on ammattilaisen työtä. Välineet ja aineet (kemikaalit) on valittava oikein, jotta saadaan toivottu lopputulos ja etenkin, ettei pilata pintoja.

Anna meille tilaisuus tehdä rakennuksesi viimeistelystä helppoa ja huoletonta! Tarjoamme kattavia loppusiivouspalveluita, jotka tekevät uuden rakennuksesi tai remontin valmistumisesta vaivatonta ja näyttävää. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii jokaisesta yksityiskohdasta, jättäen jälkeensä kiiltävän puhtaan tilan, joka heijastaa laatua ja huolenpitoa

Sijoita rakennuksesi viimeistelyyn luotettavan siivouskumppanin kanssa ja anna meidän tehdä työ puolestasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan täydellisen lopputuloksen!

KÄYTTÖÖNOTTOSIIVOUS – OULU

Käyttöönotto-
siivous / peruspesu

Perussiivous / peruspesu on perusteellista pintojen puhdistamista. Peruspesu tehdään, kun ylläpitosiivouksella ei päästä enää toivottuun puhtaustasoon. Perussiivoukseen kuuluu lattioiden perusteellinen pesu, ikkunoiden, seinien, kalusteiden ja ovien pesu, yläpölyjen puhdistus, saunan pesu, kylpyhuoneen seinien, lattioiden, lattiakaivojen jne. harjaus/pesu, uunin pesu, jääkaapin puhdistus, pakastimen sulatus jne.

Käyttöönottosiivous tehdään rakentamisen / remontin jälkeen, jotta uudet pinnat saadaan puhdistettua käyttökuntoon ammattivälinein ja ainein.

Takaa tilojesi moitteeton valmistuminen ja jatkuva siisteys yhteistyössä kanssamme. Tarjoamme kattavat käyttöönottosiivouspalvelut uusille rakennuksille sekä jatkuvan perussiivouksen, joka ylläpitää tilojen siisteystasoa jatkuvasti. Luota ammattitaitoiseen tiimiimme – me pidämme tilasi aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

TOIMITILASIIVOUS – OULU

Toimitila- ja toimistosiivous

Huolehdimme viihtyisän ja puhtaan työympäristön ylläpitämisestä, olipa kyseessä toimisto, liiketila, kuntosali tai vaikkapa myymälä. Jokainen kohde suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toimitilasiivous / toimistosiivous ovat aina asiakkaamme toiveen mukaan suoritettava, yleensä säännöllinen, palvelu. Useat asiakkaamme toivovat ”roskapussien tyhjentämisen ja keskilattioiden moppaamisen” sijaan kotisiivouksen omaista palvelun tasoa eli tehdään hyvin se, mitä tehdään, eikä sinne päin.

Tee työympäristöstäsi viihtyisämpi ja terveellisempi valitsemalla kattava toimistosiivouspalvelumme. Tarjoamme lattioiden, pintojen ja WC-tilojen perusteellista puhdistusta ammattitaitoisesti ja ympäristöystävällisesti. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia tilojesi puhtaudesta, jotta voit keskittyä liiketoimintasi menestykseen.

TIMANTTISIIVOUS – OULU

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu on iso osa kodin puhtautta ja viihtyisyyttä. Säästä omaa aikaasi ja kutsu meidät paikalle. Teemme kodistasi/toimistostasi puhtaan ja maailmasi kirkastuu kertaheitolla! 

Toteuta ikkunoidesi kirkkaus ja läpinäkyvyys valitsemalla ikkunoiden pesupalvelumme. Tarjoamme ikkunoiden perusteellista pesua niin yksityisille kuin yritysasiakkaillemme. Anna meille mahdollisuus tuoda valoa ja raikkautta tiloillesi. Ota yhteyttä ja anna ikkunoidesi loistaa kirkkaammin kuin koskaan!

TILAISUUSSIIVOUS – OULU

Tilaisuus- ja asunnon esittelysiivous

Oletko myymässä asuntoa tai järjestämässä vaikkapa juhlia? Puhtaus on yksi tärkeimmistä asioista tulevaa tilaisuutta ajatellen. Hoidamme asuntosi näyttö-/juhlakuntoon. Tehdään yhdessä siivouskartoitus ja selvitetään mihin asioihin tulee kiinnittää erityistä huomiota.

KOTISIIVOUS – OULU

Kotisiivous

Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Viikkosiivous eli ylläpitosiivous, suursiivous eli perussiivous / peruspesu, ikkunoiden pesu ym. siivoukset onnistuvat niin kertasiivouksena kuin säännöllisenä palveluna.

Tuo kotiisi raikkautta ja välitöntä helpotusta arkeesi valitsemalla ammattitaitoinen siivouspalvelumme. Tarjoamme luotettavaa ja perusteellista siivousta yksityiskodeille, jotta voit nauttia puhtaasta ja viihtyisästä ympäristöstä ilman ylimääräistä stressiä. Anna meille mahdollisuus siivota kotisi joka loistaa puhtaudesta ja jätä siivouspäivät taaksesi. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia kotisi siisteydestä, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan elämästäsi.