Palvelut

Vain paras on
riittävän hyvää!

Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu lattianhoitokone, jolla varmistetaan paras mahdollinen työn jälki.

Rakennusten loppusiivoukset

Käyttöönotto-siivoukset

Toimitilasiivoukset

Peruspesut (”suursiivoukset”)

Kotisiivoukset

Ikkunoidenpesut

RAKENNUSSIIVOUS – OULU

Rakennus- ja loppusiivous

Rakennus- tai remonttityön jälkeisessä loppusiivouksessa siivoamme tilat muuttovalmiiseen kuntoon. Siivous suoritetaan kohteen tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti,  loppuun asti 100 % tyytyväisyystakuulla.

Rakennussiivous ja remonttisiivous on ammattilaisen työtä. Välineet ja aineet (kemikaalit) on valittava oikein, jotta saadaan toivottu lopputulos ja etenkin, ettei pilata pintoja.


Ota yhteyttä

KÄYTTÖÖNOTTOSIIVOUS – OULU

Käyttöönotto-
siivous / peruspesu

Perussiivous / peruspesu on perusteellista pintojen puhdistamista. Peruspesu tehdään, kun ylläpitosiivouksella ei päästä enää toivottuun puhtaustasoon. Perussiivoukseen kuuluu lattioiden perusteellinen pesu, ikkunoiden, seinien, kalusteiden ja ovien pesu, yläpölyjen puhdistus, saunan pesu, kylpyhuoneen seinien, lattioiden, lattiakaivojen jne. harjaus/pesu, uunin pesu, jääkaapin puhdistus, pakastimen sulatus jne.

Käyttöönottosiivous tehdään rakentamisen / remontin jälkeen, jotta uudet pinnat saadaan puhdistettua käyttökuntoon ammattivälinein ja ainein.


Ota yhteyttä

TOIMITILASIIVOUS – OULU

Toimitila- ja toimistosiivous

Huolehdimme viihtyisän ja puhtaan työympäristön ylläpitämisestä, olipa kyseessä toimisto, liiketila, kuntosali tai vaikkapa myymälä. Jokainen kohde suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toimitilasiivous / toimistosiivous ovat aina asiakkaan toiveen mukaan suoritettava, yleensä säännöllinen, palvelu. Useat asiakkaat toivovat ”roskapussien tyhjentämisen ja keskilattioiden moppaamisen” sijaan kotisiivouksen omaista palvelun tasoa eli tehdään hyvin se, mitä tehdään, eikä sinne päin.


Ota yhteyttä

TIMANTTISIIVOUS – OULU

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu on iso osa kodin puhtautta ja viihtyisyyttä. Säästä omaa aikaasi ja kutsu meidät paikalle. Teemme kodistasi/toimistostasi puhtaan ja maailmasi kirkastuu kertaheitolla! 🙂

Ikkunoiden pesut onnistuvat niin koteihin kuin yritysten toimisto- ja toimitiloihin.


Ota yhteyttä

TILAISUUSSIIVOUS – OULU

Tilaisuus- ja asunnon esittelysiivous

Oletko myymässä asuntoa tai järjestämässä vaikkapa juhlia? Puhtaus on yksi tärkeimmistä asioista tulevaa tilaisuutta ajatellen. Hoidamme asuntosi näyttö-/juhlakuntoon. Tehdään yhdessä siivouskartoitus ja selvitetään mihin asioihin tulee kiinittää erityistä huomiota.


Ota yhteyttä

KOTISIIVOUS – OULU

Kotisiivous

Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Viikkosiivous eli ylläpitosiivous, suursiivous eli perussiivous / peruspesu, ikkunoiden pesu ym. siivoukset onnistuvat niin kertasiivouksena kuin säännöllisenä palveluna.


Ota yhteyttä